S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Partnerji » Partnerji iz gospodarstva

Partnerji iz gospodarstva

INFOTEHNA

infotehna.pngINFOTEHNA je vodilni evropski ponudnik sistemov za obvladovanje vsebin v farmacevtski industriji. Podjetje razvija rešitve, s pomočjo katerih farmacevtski uporabniki učinkovito obvladujejo dokumente in procese na področju registracije zdravil in farmakovigilance, zagotavljanja in nadzora nad kakovostjo, kliničnih študijah, raziskavah in razvoju, ipd.

URL: http://www.infotehna.com

kontaktna oseba: Sonja Vlašič
TEL: (07) 393 06 00
e-pošta: sales(at)infotehna.com

Epilog

epilog.pngMednarodno podjetje z lastnim razvojem visokotehnoloških rešitev in bogatim know-how-om na področju procesov notranje logistike in integracije z ERP sistemi. Poleg razvoja izvajajo še svetovanje ter potrjevanje in vrednotenje logističnih aplikacij.

Epilog je eden vodilnih ponudnikov sistemov za upravljanja skladišč (WMS) in materialnega toka (MFC). Certifikat inštituta Fraunhofer IML, najvišje evropske avtoritete za WMS sisteme, potrjuje kvaliteto njihovega dela, saj je inštitut potrdil manj kot 100 podjetij v Evropi.

URL: http://www.epilog.net/

kontaktna oseba: Tomaž Bezeljak
TEL: (01) 583 80 00
e-pošta: tomaz.bezeljak(at)epilog.net

Alpineon

alpineon.pngIzkušnje v razvoju glasovnih, jezikovnih in vizualnih tehnologij in klasifikacij, biometrične varnosti, izkušnje v razvoju strojne opreme za vgrajene naprave. Razvoj na področju biometrične varnosti.

Alpineon (http://www.alpineon.si) je raziskovalna organizacija, ki je skupaj s svojo partnersko organizacijo AlfaNum vodilni ponudnik govornih tehnoloških rešitev za južnoslovanske jezike (http://www.alpineon.si/proteus, http://www.voiceTRAN.org).

URL: http://www.alpineon.com/

kontaktna oseba: dr. Jerneja Žganec Gros
TEL: (01) 423 94 40
e-pošta: info(at)alpineon.com

Inova IT

inova.pngRazvoj mobilnih aplikacij na Symbian, Windows Mobile Google Android, Samsung Bada in Apple iPhone platformah. Omrežja VoIP. Razvoj platformnih uslug za podporo mobilnim aplikacijam.

INOVA IT trži svoje proizvode ekskluzivno internacionalno s strankami kot so Nokia in British Telecom.

URL: http://www.inova.si

kontaktna oseba: Simon Jurič
TEL: (05) 995 52 06
e-pošta:

JOC d.o.o.

Razvoj J2EE platform, analiza, oblikovanje in razvoj aplikacijskih strežnikov. Razvoj bistvenih elementov aplikacijskih strežnikov. Razvoj ključnih komponent na PaaS in infrastrukturi.

kontaktna oseba: Ales Justin
TEL: 031 336896
e-pošta: ales.justin(at)gmail.com

SMARTCOM

smartcom.pngVisokotehnološko podjetje, ki se ukvarja z intergacijo in razvojem sistemov v elektronskih komunikacijah in na področju varnosti.

SmartCom je integrator neodvisnih telekomunikacijskih sistemov, ki se opira na dolgoletne izkušnje kot tudi na znanje in inovativnost svojih zaposlenih.

Postavitev omrežnih tehnologij ponujajo omrežne sisteme za komunikacije za komunikacijske ponudbe, ki se širijo preko številnih tehnologij omrežnega pristopa (FTTx in VDSL), različnih transportnih in hrbteničnih omrežij (IP/MPLS), IPTV vmesnega platformja in IP telefonije. Svojo vizijo produktov delijo s svojimi strankami z uresničitvijo zahtev treh vrst strank: storitvene družbe, ponudniki telekomunikacijskih storitev in podjetja. SmartCom gradi svojo zgodbo uspeha kot celoto, od svetovanja, prilagojenega potrebam poslovnih strank, do načrtovanja, integracije, postavitve in tehnične podpore. Njihove stranke lahko dobijo tudi strokovno izobraževanje v njihovem centru za usposabljanje. Skozi svoje usluge želijo doseči dolgoročno popolno zadovoljstvo strank.

URL: http://www.smart-com.si

kontaktna oseba: Igor Mlakar
TEL: (01) 530 82 70
e-pošta: info(at)smart-com.si

Studio Moderna d.o.o.

studiomoderna.pngVodilno podjetje v regiji Vzhodne in Srednje Evrope, ki pokriva prodajo na drobno po vseh kanalih (večkanalna prodaja). Prenos ameriškega poslovnega modela neposredne prodaje v vzhodnoevropske trge. Zahteve poslovnih procesov (npr. CRM), potrjevanje in vrednotenje.

URL: http://www.studio-modena.com

kontaktna oseba: Martina Senčar
TEL: (01) 589 97 00
e-pošta: info(at)studio-moderna.com

Turboinštitut d.o.o.

turboinstitut.pngVisoko zmogljivo računalništvo. Simulacije kompleksnih fizičnih procesov. Najsodobnejša raziskovalna oprema (programska in strojna). Elastične storitve visoko zmogljivega računalništva.

Turboinštitut ima enega od dveh neodvisnih laboratorijev na svetu za modeliranje in testiranje vseh vrst vodnih turbin, s skladu z internacionalnim standardom IEC 60193. Poseduje tudi enega najmočnejših super računalnikov v evropski industriji in na svetu.

URL: http://turboinstitut.si

kontaktna oseba: Peter Mežnar
TEL: (0)1 582 01 00
e-pošta:

NIL d.o.o.

nil.pngE-učenje, ponudnik oblačnih storitev, opreme, daljinsko upravljanje storitev in IT sistemov. Upravljanje identitete, storitve e-učenja.

Podjetje NIL je internacionalno priznano visoko tehnološko podjetje z razvojem lastniških oddaljenih laboratorijskih rešitev, izobraževanj na daljavo in FlipIT oblačnih računalniških storitev.

URL: http://www.nil.si

kontaktna oseba: Milan Jeličič
TEL: (01) 4746 500
e-pošta: info(at)nil.si

 

CHS d.o.o.

Podjetje CHS od leta 1997 deluje na področju naprednih visokozmogljivih računalniških sistemov in infrastrukturnih tehnologij ter je mednarodno prisotno v večih državah. Z dejavnostmi na področju transferja tehnologij zagotavlja razpoložljivost najsodobnejših IKT sistemov. CHSov izobraževalni oddelek za visoke tehnologije qSTC je dosedaj izvajal izobraževanja v preko 20 državah za več tisoč slušateljev - inženirjev.

URL: www.chs.si

Kontaktna oseba: Tanja Papler

TEL: +386-1-4759500
e-pošta: info(at)chs.si