S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Partnerji » Podporniki projekta

Podporniki projekta

Gospodarska zbornica Slovenije

microsoftGospodarska zbornica Slovenije (GZS) zagotavlja osnovne storitve za podjetja, ki delujejo v Sloveniji in je idealen lokalni partner za tuje investitorje. GZS je bila ustanovljena pred več kot 150 leti in ima zdaj okoli 13000 članskih podjetij vseh velikosti in iz vseh sektorjev. Je najvplivnejše poslovno združenje v Sloveniji.

GZS svojim članom nudi podporo z več kot 100 strokovnjaki in specialisti iz številnih sektorjev v Sloveniji, od trgovine in industrije do turizma in storitev.

URL: http://www.gzs.si

Adriatic Slovenica

microsoftADRIATIC SLOVENICA Zavarovalna družba d.d. je slovenska zavarovalnica, ki je nastala z združitvijo dveh uglednih slovenskih zavarovalnic. Pravno formalno je do združitve prišlo s pripojitvijo Slovenice, Zavarovalniške hiše d.d., Ljubljana k Adriatic zavarovalni družbi d.d., Koper. Adriatic je spremenil ime v ADRIATIC SLOVENICA Zavarovalna družba d.d.

URL: http://www.adriatic-slovenica.si/

Gorenje surovina d.o.o.

microsoftNaša korporativna kultura je osnovana na vrednotah, katerim so zavezani vsi naši zaposleni. Naša etična, kvalitativna in okoljska odgovornost je povezana s poštenostjo, odprtostjo in svobodo, medtem ko kreativnost in zdrava ambicija zagotavljata trajnostni razvoj in rast.

Naša skupna vizija je postati največji ponudnik razumljivih uslug ravnanja z odpadki v Jugovzhodni Evropi, ki je zmožna nuditi najboljše rešitve za vse vrste odpadkov našim industrijskim partnerjem, lokalnim skupnostim in gospodinjstvom. Naše aktivnosti nam omogočajo, da upravljamo količino konstantno rastočih smeti in da izpolnimo svojo nalogo, ki je v zmanjšanju obremenjevanja okolja z recikliranjem, pripravo sekundarnih surovin za predelavo odpadkov ter uporabo ostankov kot virov energije.

URL: http://www.gorenjesurovina.si

Luka Koper

microsoftObalno-Kraška regija je glede na velikost ena najmanjših regij v Sloveniji in glede na gospodarske pogoje ena najbolj razvitih. Luka Koper je javno omejeno podjetje, čigar aktivnosti puščajo vpliv na razvoju Obalno-Kraške regije, s čimer ji dajejo pozitiven in dinamičen gospodarski utrip.

Luka Koper zagotavlja pristaniške in logistične usluge v koprskem pristanišču.

Zastavili smo si ambiciozne cilje, ki želijo zadostiti željam deležnikov, ljudi, ki delajo v podjetju in seveda naših strank. Prizadevamo si za odličnost. V letu 2005 smo se podali na pot evropske poslovne odličnosti in v letu 2006 postali finalisti ocenjevanja za evropsko nagrado za poslovno odličnost (EFQM).

Vključeni smo v mednarodni trg in mednarodne operacije in nenehno izboljšujemo kvaliteto življenja na področju, kjer živimo in delamo.

URL: http://www.luka-kp.si

SAP

SAP-47.png

URL: http://www.sap.com

ASTEC

microsoftAstec d.o.o. je neodvisna zasebna združba, ki je orientirana ekskluzivno proti uslugam in svetovanju. Naš glavni cilj je nuditi celostne rešitve in usluge za podjetja, ki zahtevajo varne, zanesljive in učinkovite informacijske in komunikacijske sisteme.

Astec d.o.o. je bil ustanovljen 11. februarja 1991 s ciljem, da se ustanovi kot vodilno neodvisno storitveno in svetovalno podjetje na področju informacijskih in komunikacijskih sistemov v Sloveniji in da postane konkurenčno IT podjetje na globalnem trgu. Astec je sistemski integrator, ki zagotavlja ekskluzivne usluge in svetovanje, kar nam daje edinstveno pozicijo na slovenskem IT področju.

V skoraj dveh desetletjih, je podjetje Astec d.o.o. zraslo v vseh vidikih, vsako leto smo nudili več uslug; posledično se je število zaposlenih povečalo od 3 v letu 1992 do 65 v 2009. Danes je Astec specializiran za rešitve informacijske varnosti, kot so varnostne smernice, penetracijsko testiranje, orodja za oceno tveganja ipd, in je eno vodilnih IT podjetij v Sloveniji z visokim ugledom v javnem kot tudi podjetniškem sektorju.

URL: http://www.astec.si

Arctur

microsoftZnanje, ki smo ga zbrali od leta 1994 dalje, ko smo začeli naše pionirsko delo na področju internetnih tehnologij, je danes implementirano v široko paletno naših izdelkov. Četrta generacija ADS, ki je bila končana pozimi 2008/2009, je eden najbolj celovitih sistemov za upravljanje z vsebino v naši regiji. Naše specifične spletne rešitve, kot je 4PM, eRecension, eConstruction-site, Univerzitetni karierni center, in druge, postajajo nepogrešljiva orodja za številne poslovne, vladne, izobraževalne, finančne in druge institucije. Precejšnja vlaganja v raziskovalne in razvojne aktivnosti, sodelovanje z raziskovalnimi institucijami in namenske smernice za upravljanje s človeškimi viri, so nam omogočile implementacijo strategije, ki nas uvršča med visoko tehnološka podjetja, ki nudijo specifične rešitve (Java platforme, WMware, vzporedna obdelava ipd.) na globalnem trgu.

URL: http://www.arctur.si

Genis

microsoftGenis d.o.o. je neodvisni poslovni svetovalec na področju razvoja in nadgradnje informacijskih sistemov. Pri svojem delu sledimo glavnim trendom v informacijskih tehnologijah in veliko vlagamo v razvoj in izobraževanje ter partnerstvo za razvoj obsežnih informacijskih projektov. Genisov uspeh je osnovan na sinergiji izkušenj in inovacij. Partnerjem pomagamo integrirati informacijske sisteme kot celoto. Kot del kateregakoli projekta prenašamo svoje znanje, ki strankam omogoča podporo in izboljšavo njihovih informacijskih sistemov. Projekti Genis e-poslovanja temeljijo na vodilni tehnologiji mednarodnih izdelovalcev.

URL: http://www.genis.si

Intelius d.o.o.

microsoftFlowr je start-up podjetje, ustanovljeno leta 2009. Želimo zgraditi produkte za sodelovanje socialnih podjetij.

Način našega dela se hitro menja in ponuja ogromne konkurenčne prednosti tistim, ki sprejemajo nova orodja, ki omogočajo živahno in poenostavljeno izmenjavo informacij in sodelovanje. Zato mislimo, da bo Flowr uspešno prilagojen za uporabo znotraj podjetja z zdravim dodatkom inovacij.

Flowr je odlično zasnovano spletno kolaboracijsko orodje za nova podjetja.

Podjetniško sodelovanje je pogosto povezano z uporabo e-mailov, izmenjevalnikov dokumentov in wiki-ji. Izkušnje so nas naučile, da je za spodbudo obsežnega sodelovanja potrebno več.

Flowr je ustanovila strastna ekipa, ki verjame, da obstaja potreba po spremembi načina komunikacije znotraj organizacije. Ustanovitelji Davorin Gabrovec, Vlada Petrović, Matjaž Lipuš in Shingo Potier de la Morandière, s posebno podporo Refresh ekipe in zunanjih strokovnjakov in mentorjev, so ekipa, ki stoji za podjetjem Flowr.

S Flowr prinašamo v vaše podjetje enak nivo izmenjave informacij in produktivnosti kot Facebook.

URL: http://theflowr.com

Intera

microsoftProizvajamo programsko opremo za spletna okolja. Prepričani smo, da bo večina ključnih poslovnih aplikacij v prihodnosti delovala preko interneta. Naše izkušnje so nas naučile, da mora biti sodobna programska oprema preprosta, dostopna, predvsem pa se mora hitro prilagajati spreminjajočim se poslovnim zahtevam.

Zato smo zadnji dve leti aktivno razvijali našo inovativno aplikacijsko platformo Intrix™. Z Intrix našim strankam lahko zagotovimo kratek čas izvršitve in visoko stopnjo fleksibilnosti za njihove poslovne rešitve programske opreme.

URL: http://www.intera.si

Oracle

microsoftOracle ponuja najbolj popolne, odprte in integrirane poslovne rešitve za programsko in strojno opremo na svetu, z več kot 370000 strankami – vključno s 100 iz Fortune 100 – ki predstavljajo različne velikosti in dejavnosti v več kot 145 državah po svetu. Oracleva proizvodna strategija ponuja fleksibilnost in izbiro našim strankam preko njihove IT infrastrukture. Zdaj, s Sun strežnikom, tehnologijo shranjevanja, operacijskim sistemom in virtualizacijsko tehnologijo, je Oracle edini prodajalec, ki lahko ponuja celoten tehnološki paket, v katerem je vsaka plast integrirana, da sodeluje kot en sam sistem. Poleg tega Oracleva odprta arhitektura in številne možnosti operacijskega sistema dajejo našim strankam neizravnane koristi iz vodilnih proizvodov, vključno z odlično sistemsko dostopnostjo, razširljivostjo, energetsko učinkovitostjo, učinkovitim delovanjem in nizkimi skupnimi stroški lastništva.

URL: http://www.oracle.com

Pošta Slovenije

microsoftPošta Slovenije (Post of Slovenija) je bila ustanovljena po razcepitvi bivšega PTT podjetja v Pošto Slovenije in Telekom Slovenije, 1.januarja 1995. Od 2002 Pošta Slovenije deluje celostno v državni lasti.

S široko paleto uslug, visokim prihodkom, investicijami in profitom, veliko akumulacijo znanja, dolgo tradicijo obveze več kot 6700 zaposlenih, smo eden od Slovenskih državnih gospodarskih stebrov.

URL: http://www.posta.si

Saop

microsoftVedno na vrhu

Vsa leta smo uvrščeni med najuspešnejše slovenske ponudnike poslovnih računalniških programov za javni sektor, podjetja, zasebnika ali obrtnika; ter spletne aplikacij za računovodski servis in malo podjetje. Po raziskavi, ki so jo opravili pri reviji Gospodarski vestnik, smo eni redkih ponudnikov programske opreme, ki smo na domačem tržišču po uspešnosti primerljivi z mednarodnimi korporacijami kot so SAP, Oracle Software in Microsoft.

Trenutno zaposlujemo več kot 60 visoko izobraženih strokovnjakov. Naše rešitve uporablja prek 3.700 podjetij in ustanov, kar je skupaj več kot 14.000 uporabnikov. Računalniške programe SAOP uporablja že vsak 6. računovodski servis in vsaka 3. šola v Sloveniji.

Poznani smo po celovitih poslovnih programih za ustanove, srednja, mala in mikro podjetja. Naš najnovejši dosežek na področju internetnega poslovanja je spletno računovodstvo miniMAX, ki je naletel na veliko zanimanje javnosti in za inovativnost prejel več nagrad državnega in mednarodnega pomena.

URL: http://www.saop.si

Špica

microsoftMreža podjetij Špica je vodilni dobavitelj sistemov zbiranja podatkov v jadranski regiji. Špica International je bila ustanovljena v 1989 v Ljubljani, Slovenija. Razvoj in raziskave so bili vedno ključne komponente strategije podjetja Špica in trenutno uspešno delovanje je nedvomno zakoreninjeno v trdni opori na svoje lastno znanje in sposobnosti, ki so se zgradile preko sistematičnih razvojno raziskovalnih programov.

URL: http://www.spica.si

Talum

microsoftTalum ima velike možnosti za razvoj. Neprecenljive prednosti proizvodnje v Kidričevem so: ugodna lokacija tovarniškega kompleksa, razvejena infrastruktura, zavidljivo znanje zaposlenih in izkušnje, ki smo si jih nabrali v več kot petdesetih letih delovanja tovarne.

Vodstvo tovarne je vedno zaupalo svojim zaposlenim – pogled na petdesetletno zgodovino aluminija in proizvodnje aluminja v Kidričevem dokazuje, da je ta izjava pravilna.

Vsi smo prispevali k uspešnosti prehojene poti in vsi smo pisali zgodovino tovarne.

URL: http://www.talum.si

Xlab

microsoftXlab je raziskovalno razvojna družba z močnim raziskovalnim ozadjem na področju porazdeljenih sistemov, mrežnega računalništva in peer-to-peer omeržij. Rezultati razvojno raziskovalnih omrežij se zrcalijo v napredni omrežni kolaboracijski programski opremi in sofisticiranih medicinskih slikovnih rešitvah. Družbena linija izdelkov ISL Online je v samem vrhu spletnih kolaboracijskih rešitev. ISL Online produkti uživajo ugled, da so zelo preprosti za uporabo, tehnološko vrhunski, varni in predvsem dostopni; zgradili so si mednarodno prisotnost in so sedaj uporabljeni v tisočih podjetjih širom po svetu. Poleg tega je Xlab s 3D slikovnimi aplikacijami, 3D programskim orodjem za virtualno kolonoskopijo in kompleksnimi rešitvami za slikanje v nuklearni medicini, močno prisoten na trgu medicinskega slikanja.

URL: http://www.xlab.si

Telekom Slovenije d.d.

microsoftSmo prvi ponudnik komunikacijskiih izkušenj.

Naše rešitve ponujajo prvovrstno kakovost, zanesljivost in varnost.

Življenja naših strank bogatimo s povezovanjem zabave, inovativnih poslovnih vsebin in aplikacij.

Delamo v stimulativnem, zanimivem in izzivov polnem okolju, kjer nam timsko delo nudi zabavo, vodstvo in inspiracijo, da bi bili prvi.

Kot prvi ustvarjamo vrednote zase, naše stranke, partnerje in deležnike.

URL: http://www.telekom.si

Viris

microsoftV podjetju Viris, varnost in razvoj informacijskih sistemov, d. o. o. se primarno ukvarjamo z različnimi vidiki računalniške varnosti. Naše poslanstvo zaobsega razvoj, svetovanje in izboljšave pri izgradnji informacijskih sistemov ter varnostnih rešitev na sodobnih tehnoloških platformah ob aktivni vlogi naših strank.

Osnovne storitve tako zaobsegajo:

 1. varnostne preglede
 2. penetracijske teste
 3. svetovanje glede informacijske in računalniške varnosti
 4. implementacija varnostnih rešitev v informacijskih sistemih (programskih in strojnih)
Vizija

Vizija podjetja je iz slovenske družbe prerasti v ponudnika razvoja varnih informacijskih sistemov, ki bo s svojim delovanjem pokrival širše evropsko področje ter pomenil sinonim za varnost, kakovost, strokovnost, vrhunsko tehnično dovršenost in zanesljivost. Pri izdelavi rešitev bomo poskrbeli, da bodo naše rešitve temeljile na sodobnih, v širšem svetu uveljavljenih in preverjenih tehnologijah, našim strankam pa zagotavljali čim hitrejšo in čim večjo povrnitev investicije.

Temelj za uresničevanje naših ciljev so seveda znanja in izkušnje pri že realiziranih rešitvah ter neprestano dodatno izobraževanje na področju varnosti in izgradnje informacijskih sistemov. Z našimi strankami in partnerji gradimo dolgoročne in kvalitetne odnose, ki so ključnega pomena pri vpeljevanju ustreznih rešitev na področju informacijskih sistemov in sistemske varnosti, in ki v zadovoljstvo obeh omogočajo bolj učinkovite in varnejše poslovne procese.

URL: http://www.viris.si

Zeleno

microsoftDalibor Baskovc ima dolgo in uspešno kariero v tehničnih, varnostnih (CISM), prodajnih, poslovno razvojnih in upravnih pozicijah. Dalibor je delal v številnih gospodarskih panogah, ki pokrivajo IT-razvojne družbe, IT-sistemske integratorje, zavod za zdravstveno zavarovanje, centralno klirinško depotno družbo, telekomunikacije in prodajo. Dalibor ima globoko razumevanje uporabe medpanožnega partnerstva kot vzvoda moči različnih industrijskih akterjev, ki daje vsakemu od njih močno oporo na trgu.

URL: http://www.zeleno-online.com

IctcenterFriesland

microsoft

URL: http://www.ictcenter.nl

FR-IX

microsoft

URL: http://www.fr-ix.nl

EuroCloud-Avstrija

microsoft

URL: http://www.eurocloud.at/

EuroCloud-Francija

microsoft

URL: http://www.eurocloud.fr

EuroCloud-Portugal

microsoft

URL: http://www.eurocloud.pt/

EuroCloud-Ireland

microsoftEuroCloud Ireland is the national level organisation for Ireland.

Our aim is to attract members from organisations involved in Cloud Computing including but not limited to Software As A Service (SaaS), Platform as a Service (PaaS), Infrastructure as a Service (IaaS)and from organisations and end-users seeking to benefit from Cloud Computing services.

Our goal is to provide a local community to promote the adoption of Cloud Computing throughout the island of Ireland.

Specifically we will:

 • Foster industry networking and develop opportunities in the Smart Economy for Irish organisations
 • Aim to be a trusted and influential voice of Cloud computing in Ireland, regularly making submissions to Government while maintaining a national and international profile.
 • Support the smart economy by “Building Cloud Communities”
 • Position Ireland as a leader in cloud technology

URL: http://www.eurocloud.ie

EuroCloud-UK

microsoftEuroCloud UK is a diverse vendor community of SaaS and Cloud providers of all sizes combining their expertise, experience and insight to promote the adoption of "the Cloud" and Software as a Service (SaaS) within the UK, leading to better solutions for our customers.

URL: http://www.eurocloud.org.uk

EuroCloud-Nemčija

microsoftEuroCloud Nemčija_eco je zveza nemške industrije računalništva v oblaku in jo predstavlja v pan-evropski EuroCloud mreži. EuroCloud Germany_eco promovira sprejem in ustreza povpraševanju po oblačnih storitvah na nemškem trgu. EuroCloud Germany_eco ima odprt dialog z evropskimi partnerji EuroCloud omrežja, da bi našla globalne rešitve in da bi postavila temelje za vaše mednarodne poslovne povezave.

Bodite tam, ko:

 • dosežemo boljšo transparentnost za uporabnike
 • uvedemo pečat odobritve za SaaS podporo,
 • podpremo razjasnitev pravnih vprašanj
 • dvignemo zavest ponudnikov za zahteve uporabnikov
 • vzpostavimo trg za računalništvo v oblaku in SaaS rešitve
 • zgradimo infrastrukturo za podporo tržnemu trudu ponudnika
 • ponudimo omrežne možnosti za ponudnike in uporabnike
 • olajšamo pristojnosti za računalništvo v oblaku.

URL: http://www.eurocloud.de

EuroCloud-Slovenija

microsoftVizija EuroCloud, vključno z znamko, je ustanovil leta 2009 Pierre-José BILLOTTE, ustanovitelj in predsednik francoskega ASp foruma zaradi sledečih razlogov:

 • Evropa ima hitro rastočo SaaS in oblačno industrijo, ampak vsaka država trenutno deluje posebej z malo stiki z drugimi evropskimi državami
 • Nacionalni SaaS ponudniki rastejo in želijo zgraditi evropske in mednarodne odnose preko poslovnih in tehnoloških partnerstev
 • Evropske avtoritete trenutno ne prepoznajo evropske oblačne industrije, ki je industrija, ki bi lahko pomagala stimulirati gospodarsko rast.
 • Računalništvo v oblaku implicira integracijo aplikacij v aplikacijsko orientiran ekosistem. Razvijanje novega apliakcijskega partnerstva, tako evropskega kot svetovnega, predstavlja nasleden ključni korak.
 • Eurocloud, vseevropsko poslovanje računalništva v oblaku bo preko akcije na lokalni in evropski ravni pomagalo odgovoriti na nove zahteve.

URL: http://www.eurocloud.si

Amis

microsoftPoslanstvo

Prek širokopasovnih tehnologij in inovativnih rešitev prinašati poslovnim in rezidenčnim uporabnikom vrhunske internetne in komunikacijske storitve ter odlične vsebine z visoko dodano vrednostjo, ustvarjene po meri uporabnika.

Vizija

S širokim naborom vrhunskih storitev zagotavljati uporabnikom možnost izbire najboljših storitev elektronskih komunikacij in digitalne televizije po dostopni cenah in tako postati drugi največji in najbolj cenjen nacionalni ponudnik.

URL: http://www.amis.si