S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Sklopi » Dokumenti » D6.3.1: Poročilo o napredku implementacije programskih modulov projekta

D6.3.1: Poročilo o napredku implementacije programskih modulov projekta

Projekt in mejnik izročka: P6, M18

Povzetek

Izroček je dokument, ki ga v implementacijski fazi projekta P6 - Stroškovno učinkovito vertikalno povezovanje v logistiki kontinuirano posodabljamo, pri čemer se ključne posodobitve izvajajo na mejnikih. Nanaša se na izročka D6.1.2 ter D6.2.1. Prikazuje pregled napredka na naslednjih modulih: WMS, BPM, DMS, optimizacijski modul in ISTS modul. Ključne točke napredka faze implementacije v obdobju M12 do M18 so:

  • WMS modul: grafični dizajn web portala za komunikacijo s končnim uporabnikom, razvoj grafičnega vmesnika za WMS klienta, ki bo deloval po principu 'web start'. Prototip vmesnika je bil razvit in implementiran.
  • BPM in DMS modula: razvit in implementiran je bil BPM modul z dvema vmesnikoma in testno aplikacijo. Uporabljene so bile tehnologije jBPM in Activiti. Določene aktivnosti, povezane s pripravami, so bile izvedene.
  • Optimizacijski modul: prva implementacija ključnih osnovnih algoritmov za procesiranje omrežja in optimizacije problema VRP.
  • ISTS modul: preko analize je bila najprej identificirana ustrezna vsebina, zatem pa je bil izveden pilotski primer za potrebe usposabljanja pri uporabi WMS modula.

Iz izročka je razvidno in sledi, da poteka implementacijska aktivnost T6.3 skladno z načrti.