S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Sklopi » Dokumenti » D5.3.1: Zasnova in specifikacija gradnikov za e-učenje

D5.3.1: Zasnova in specifikacija gradnikov za e-učenje

Projekt in mejnik izročka: P5, M18

Povzetek

Na osnovi rezultatov T5.1: Zbiranje in evaluacija odprtokodnih rešitev in obstoječih produktov na trgu ter specifikacija vmesnikov smo sodelujoči partnerji v aktivnosti T5.3: Implementacija gradnikov e-učenja izbrali tiste, za katere bomo izdelali nove gradnike v platformi za e-učenje. Vsak partner, odgovoren za izdelavo posameznega gradnika, je izdelal funkcionalno specifikacijo za zagotovitev izbrane funkcionalnosti in jo predstavil v okviru tega dokumenta.

UP IAM je v okviru področja Posebni tipi vprašanj iz programa dela opisal gradnik vprašanje tipa "povleci in spusti", v okviru področja "Predstavitev dodatnih večpredstavnostnih vsebin" gradnika Grafikoni (prikaz podatkov v obliki grafikonov) ter Galerija (prikaz slik v oblikih več vrst galerij), v okviru področja "Podpora novim načinom interakcije z gradivom" pa gradnik Zemljevidi, ki omogoča implementacijo interaktivnega zemljevida v e-gradivo.

NIL je v okviru področja Nadgradnja analitike opisal gradnik za napredno preverjanje znanja.

FRI je pripravil specifikacije zahtev programske opreme, ki bo namenjena biometrični verifikaciji uporabnikov v oblačni platformi.