S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Sklopi » Dokumenti » D5.3.2: Poročilo o implementaciji gradnikov e-učenja

D5.3.2: Poročilo o implementaciji gradnikov e-učenja

Projekt in mejnik izročka: P5, M26

Povzetek

V izročku D5.3.1. smo podali zasnovo in specifikacijo gradnika za napredno preverjanje znanja, gradnika za rezervacijo virov in gradnikov biometričnega sistema. Implementacijo gradnikov predstavljamo v tem dokumentu – D5.3.2 Poročilo o implementaciji gradnikov e-učenja.
UP IAM je v okviru področja Posebni tipi vprašanj implementiral dva gradnika tipa vprašanja "povleci in spusti", v okviru področja Predstavitev dodatnih večpredstavnostnih vsebin gradnika Grafikoni (prikaz podatkov v obliki grafikonov) in Galerija (prikaz slik v oblikah več različnih vrst galerij), v okviru področja Podpora novim načinom interakcije z gradivom pa gradnik Zemljevidi (omogoča implementacijo interaktivnega zemljevida v e-gradivo).
Implementirana gradnika e-učenja za sodelovalno in socialno učenje ter zagotavljanje storitve e-učenja v oblaku sta prav tako predstvljena v tem poročilu, glede na zasnovo v izročku 5.3.1.
V okviru povezovanja komponent znotraj KC CLASS smo pripravili dodatek za direkten prenos in uporabo e-gradiv iz repozitorija NAUK v učnem okolju Moodle v obliki SCORM gradiv (glede na področje Novi vizualni vmesniki iz programa dela).