S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Sklopi » Dokumenti » D6.1.2: Specifikacija programskih komponent projekta stroškovno učinkovito vertikalno povezovanje v logistiki

D6.1.2: Specifikacija programskih komponent projekta stroškovno učinkovito vertikalno povezovanje v logistiki

Projekt in mejnik izročka: P6, 18

Povzetek

Dokument podaja visokonivojski pregled arhitekture programskih modulov in formalno specifikacijo projekta Stroškovno učinkovito vertikalno povezovanje v logistiki. Dokument se nanaša na izroček D6.1.1, v katerem so definirane splošne zahteve projekta P6 in zahteve do projektov P1, P2 in P3. Predstavlja izhodišče za kasnejšo fazo zasnove programskih modulov projekta. Obsega pregled identificiranih primerov uporabe (poglavje 2), formalizacija zahtev (poglavje 3) in pregled programskih modulov (poglavje 4).
Projekt P6 sestavlja več storitev oz. izhodiščnih modulov v logističnem oblaku, ki se lahko navezujejo na IaaS in PaaS storitve na nižjem nivoju:
• DMS: modul za obvladovanje dokumentov, odvisen je od strežnika DMS na PaaS;
• BPM: modul za obvladovanje logističnih procesov, odvisen je od strežnika BPM na PaaS;
• WMS (warehouse management system) oz sistem za upravljanje skladišč je modul za obvladovanje logistike in skladišč in lahko nastopa kot samostojna storitev (aplikacija), navezuje pa se tudi na IaaS in PaaS nivo ter druge module logističnega oblaka;
• modul za optimizacijo in vizualizacijo razvozov, lahko nastopa kot samostojna storitev (aplikacija);
• integracijski moduli za komunikacijo z zunanjimi sistemi PLM, CRM, ERP.