S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Sklopi » Dokumenti » Integrirano e-usposabljanje v informacijsko podprtem poslovnem procesu

Integrirano e-usposabljanje v informacijsko podprtem poslovnem procesu

Demonstracija integracije elektronsko podprtega usposabljanja s konkretnim poslovnim procesom, ki je podprt z informacijskimi sistemi.

Jedrni poslovni procesi so v sodobnem času zelo pogosto podrpti s podpornimi informacijskimi sistemi, oziroma jih zaposleni izvajajo preko informacijskih sistemov. Pri izvajanju teh poslovnih procesov lahko pride do napak, zaposleni včasih ne sledijo optimalni izvedbi poslovnega procesa, informacijski sistem pa pri tem beleži napake, opozorila in podobno. V demonstraciji je prikazan primer avtomatizacije procesa usposabljanja za izvedbo inofrmacijsko podprtega poslovnega proecsa, kjer okolje za e-učenje na osnovi podatkov iz podpornega informacijskega sistema zaposlenemu predlaga prilagojene učne vsebine in znanje s katerim optimizira izvedbo izbranega poslovnega procesa. Prikazan je primer izvedbe na WMS logističnem sistemu.