S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Sklopi » Dokumenti » Spletna aplikacija za izdelavo in dostop do elektronskih multimedijskih predavanj

Spletna aplikacija za izdelavo in dostop do elektronskih multimedijskih predavanj

Z inovacijo obravnavamo problem hitre, enostavne in poceni izdelave večjega števila multimedijskih interaktivnih elektronskih izobraževalnih vsebin. Trenutno stanje na področju obravnavanega problema je, da je e-vsebine možno izdelati s posebnimi programskimi paketi, ki imajo številne omejitve: bodisi zahtevajo preveč časa za razvoj vsebin, so funkcionalno omejujoči ali pa cenovno zahtevni.
»Spletna aplikacija za izdelavo in dostop do elektronskih multimedijskih predavanj« predstavlja rešitev opisanega problema tako, da v celoti avtomatizira proces izdelave elektronskih izobraževalnih gradiv, temelječih na sinhroniziranem video posnetku predavatelja s pripadajočimi prosojnicami predavanja.
Prihranek v času je s spletno aplikacijo dosežen na način, da se multimedijsko predavanje v celoti snema hkrati z izvedbo predavanja v živo. Naknadna obdelava predavanja je možna, ni pa nujna. To pomeni, da je multimedijsko predavanje na voljo takoj po izvedenem predavanju v živo.